VST Fire Solutions

Link naar website

Wie zijn wij?

Jouw partner voor gecertificeerde brandveiligheidsinstallaties

Van het installeren en modificeren tot aan het controleren en onderhouden: we nemen het complete pakket uit handen om jouw installatie in topconditie te houden.

Onderdeel worden van een ambitieus team

Of je nu met of zonder diploma bij ons komt werken, jouw ambitie is wat telt. Wij bieden diverse initiatieven aan om jouw vitaliteit en ontwikkeling te ondersteunen. In onze in-house VST Gym kun je zelfstandig of onder begeleiding van een personal trainer aan jouw fitnessdoelen werken, zelfs tussen jouw werkzaamheden door. Daarnaast staat onze kok Maxime klaar om je dagelijks te voorzien van een gezond ontbijt en lunch.

Onze actieve personeelsvereniging organiseert diverse activiteiten, zoals karten of lasergamen op locatie of in ons eigen pand. Ook hebben we Jong VST voor (klein)kinderen. Kortom, je maakt deel uit van een ambitieus team dat samen bouwt aan een brandveilige toekomst.

Onze vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons team? Bekijk onze vacatures en word onderdeel van onze missie om brandveiligheid naar een hoger niveau te tillen.

https://vst-fs.nl/vacatures

klik hier!

Vacatures bij voestalpine

Wat breng je mee?

Je bent hands-on, zelfstandig, pro-actief, en bezit een stevige persoonlijkheid.
Daarnaast heb je kennis van:

  • Logistieke processen en voorraadbeheer.
  • Software Kwaliteitscontrole (SAP en MS Office).
  • systemen/Lean principes/5S.
  • Arbo- en Milieuwet en -regelgeving.

Wat ga je doen?

  • Aansturen, instrueren en leidinggeven aan drie medewerkers. Voorraadbeheer (locatiebeheer, administratieve verwerking in SAP,
  • voorraadhoogtes en betrouwbaarheid).
  • Je fungeert als het eerste aanspreekpunt voor logistieke vraagstukken vanuit de onderhoudsorganisatie, finance en inkoop.
  • Projecten implementeren om de operationele performance van het magazijn te verbeteren.

Wat krijg je?

Vooral een mooie baan binnen de automotive. Maar ook opleidings- en trainingsmogelijkheden, een salaris van circa €3500,- bruto per maand, 27 vakantiedagen + 13 ADV dagen en 8% vakantiegeld.

Interesse? stuur dan een mail naar Wervingenselectie@voestalpine.com

Nu solliciteren