Activiteiten

Binnen de vereniging worden er jaarlijks meerdere activiteiten georganiseerd. Lees verder op de pagina om te zien wat er georganiseerd wordt.

Wordt ook lid voor maar 15 euro per jaar!

Onze studie gerelateerde activiteiten

Twee keer per  jaar wordt er de Engineering Netwerkdag georganiseerd. Op deze dag kun je met onze partners en vele andere bedrijven in contact komen voor een stageplek, afstudeerplek of een baan.

Naast de Engineering Netwerkdag organiseren wij in samenwerking met onze partners verschillende activiteiten, zoals gastcolleges, workshops en bedrijfsbezoeken.

In samenwerking met onze hoofdpartner Orion Engineering organiseren wij elke jaar de Orion Studiereis. Tijdens deze reis gaan we naar het buitenland en bezoeken we meerdere bedrijven.

Studiegerelateerde Activiteiten

Onze niet-studie gerelateerde activiteiten

Elk jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd door en voor onze leden. Zo gaan we elk jaar op studiereis, wintersport en op twee weekendjes weg. Naast deze reisjes hebben we door het jaar heen verschillende activiteiten, zoals bierproeverijen, kroegentochten, sportactiviteiten, gala en veel meer. Ook organiseren we driemaal per jaar feesten met andere studieverenigingen.

Houdt onze social media kanalen in de gaten voor de nieuwe activiteiten!