Orion Engineering

Link naar website

Wie zijn wij?

Orion Engineering is een detacheringsbureau gevestigd in Nederland met een focus op de technische branche met bijna 30 jaar ervaring. Deze kennis én ervaring zetten wij graag in om de ideale plek te vinden voor jouw technische talent!

Wij werken samen met verschillende grote bedrijven binnen de technische sector, wat voor jou betekent dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Of je nu op zoek bent naar een baan binnen de Automotive, Energy, Supply Chain, Marine & Offshore, Oil & Chemicals, High Tech & Semicon, R&D, Manufacturing & Production, Installation Technology en Construction & Infra Orion Engineering heeft het allemaal!

Geïnterreseerd? Bekijk hier onze video!

Er staat voor jou altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kan ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kan tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Contact

Wil je graag meer weten over Orion Engineering?
Neem dan contact op met Anne Sophie Collaris, onze Manager van het kantoor in Utrecht.
☎ 06 46 81 37 73
✉ anne.sophie.collaris@orionengineering.nl

Wil je graag geadviseerd worden binnen de banenmarkt? Neem dan contact op met Mark Letter, onze Senior Talent Acquisition Partner van het kantoor in Utrecht.
☎ 06 82 04 59 00
✉ mark.letter@orionengineering.nl

 

Orion op een andere manier leren kennen?

Bekijk dan ook de LinkedIn en Facebook page!

Vacatures bij Orion Engineering

Introductie

Duurzaam bouwen aan jouw loopbaan, dat kunnen wij samen doen! Geef jouw carrière een vliegende start óf de juiste boost en ga aan de slag als BIM Trainee bij Orion Engineering.

Functie

Met het tweejarige BIM Traineeship van de Orion Academy ontwikkel jij jouw technische, soft en business skills met behulp van opleiding, coaching en begeleiding on the job door ervaren specialisten en gecertificeerde trainers. Zo word jij klaargestoomd voor de rol BIM Modelleur. En dit allemaal bij een toonaangevend bedrijf in Nederland.

Jouw stap naar Orion Engineering opent deuren voor jou als professional binnen de techniek. Wij komen graag in contact met kandidaten die zich willen ontwikkelen tot dé specialisten van de toekomst waarbij je door Orion Engineering wordt ondersteund

Waarom aan de slag als BIM Trainee via Orion Engineering? Wanneer je professional bent met een technische achtergrond, dan wil je jezelf continu blijven ontwikkelen. Orion Engineering stimuleert en ondersteund jou hierbij. Zo ga je aan de slag bij een toonaangevende speler binnen de techniek. Met inzet van een zogenaamd ‘buddy systeem’ word je gecoacht door een ervaren technische professional. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan jouw soft skills. Zo krijg je verschillende communicatie- en presentatietrainingen, die het samenwerken met anderen en jouw zelfverzekerdheid stimuleren. Je bent dagelijks, van begin tot eind, betrokken bij de engineering van (complexe) projecten. Binnen deze projecten vervul jij de functie van BIM Modelleur waarbij zowel de procesmatige als de technische kant centraal staat.

Functie eisen

Wil je werk maken van jouw BIM carrière met Orion Engineering? Dan heb je:

 • Interesse in een technische (starters) functie
 • Een HBO diploma met een technische of IT component, zoals Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Hogere Installatietechniek, Bouwkunde, Technische Natuurkunde, Civiele Techniek of Software Engineering
 • Interesse in BIM, Digitalisering en-/ of Verduurzaming van installaties en bouwprocessen
 • Zin om vol energie een intensief opleidingstraject in te gaan, wat jouw vliegende start betekent of boost geeft naar een carrière vol uitdaging!
 • Een flinke dosis enthousiasme, doorzettingsvermogen en ambitie
 • Een BIM Traineeship waarin je Orion Engineering, de samenwerkingspartners en hun projecten van A tot Z leert kennen. De opdrachten bij deze toonaangevende samenwerkingspartner zijn nog maar het topje van de ijsberg.

 

Is dit iets wat jij graag zou willen leren? Twijfel dan niet en solliciteer direct!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze Business Manager Valery de Vlaam op het nummer 0657744631 of neem een kijkje op de volgende pagina: https://www.orionengineering.nl/bim-academy/

Aanbod

Orion Engineering staat bovenaan de lijst bij haar klanten als het gaat om het vinden van de beste kandidaten in de markt. Voor jou betekent dit dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Wij maken hét verschil met jou! Er staat voor jou dan ook altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kunt tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Nu solliciteren

Een zetje nodig bij het vinden van je afstudeerstage? Wij kunnen helpen!

Een afstudeerplek vinden kan best een uitdaging zijn, al helemaal tijdens de lockdown. Binnen de techniek is de keuze reuze, wat er ook voor zorgt dat het lastig is om een geschikte plek voor jou te vinden. Waar wil je je op focussen? Welke branche? Binnen wat voor bedrijf? Wij kunnen we helpen met het screenen van jouw interesses!

Orion Engineering heeft een breed netwerk vol technische, uitdagende mogelijkheden. Samen met Orion kun jij onderzoeken wat bij jou past, wat jou enthousiasmeert en waar jij kan excelleren tijdens jouw afstudeerperiode! De contacten lopen uiteen van de branches Automotive, Energy, Supply Chain, Marine & Offshore, Oil & Chemicals, High Tech & Semicon, R&D, Manufacturing & Production, Installation Technology en Construction tot aan Infra. Ook hebben ze veel ervaring met pitches en presentaties: hulp nodig met je afstudeerverdediging? Eind van dit collegejaar houden we daar eent training met Orion over; zelfverzekerd verdedigen. Alle collega’s binnen Orion staan open jou te helpen bij het vinden van je plek, jezelf beter te leren kennen of gewoon een kop koffie op kantoor naast de Uithof!

Kun jij wel een handje hulp gebruiken? Contacteer Anne Sophie Collaris dan – ze bijt niet 😉

 06 46 81 37 73
 anne.sophie.collaris@orionengineering.nl\

 

Meer weten van Orion? Bekijk de website hier of neem contact op met Ingenium Cabo Bianci

 pr@ingeniumcabobianci.nl

Nu solliciteren

Carrière in de sales? Veel aandacht voor training en ontwikkeling en op korte termijn doorgroeien?

Functie

Als Junior Business Manager binnen Orion Engineering wordt jou het vak van Sales & Recruitment aangeleerd. Je volgt hiervoor onder andere verschillende interne- en externe trainingen. Daarnaast worden jou de kneepjes van het vak aangeleerd door een (Senior Business) Manager waarmee je dagelijks samenwerkt. Samen onderhoud je jullie accountgroep binnen de technische sector en bouwt deze verder uit. Dit kan een voor Orion Engineering bestaande markt zijn waarin je A klanten acquireert en uitbouwt. Ook kan het zijn dat je een nieuwe businessline opzet. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de werving(sprocessen) om de vacatures bij jouw opdrachtgevers te vervullen.

Als Business Manager bij Orion is voor jou geen dag hetzelfde. De ene dag ben je bij verschillende opdrachtgevers op bezoek en de andere dag ben je in gesprek met technische kandidaten. Alles wat je doet is gericht op ondernemerschap en groei. Je speelt actief in op kansen die je ziet in de markt en bent steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Jouw ambitie is dan ook om door te groeien naar een rol met meer verantwoordelijkheden. Binnen Orion Engineering zijn er dan ook volop doorgroeimogelijkheden. Hierbij kan je denken aan strategische sales-, management- en directiefuncties. En om jou op dit niveau te krijgen besteden we veel aandacht aan jouw ontwikkeling door verschillende trainingen en ‘coaching on the job’ door een ervaren collega.

Functie eisen

Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau en heb je interesse in sales en recruitment. Daarnaast beschouw je stilstand als achteruitgang en wil je jezelf iedere dag verbeteren. Je bent gebrand op succes en vooruitgang en verzet hiervoor het nodige werk. Je wil graag doorgroeien naar een managementpositie.

Het betreft een interne functie bij Orion Engineering. Orion Engineering is een bedrijfsonderdeel van de Alten groep.

Daarnaast biedt Orion jou:

 • Een baan bij een operationeel en financieel sterk bedrijf
 • Aantrekkelijke salariëring
 • Uitstekende secundaire voorwaarden zoals een auto, telefoon en laptop
 • Een goede bonusregeling en leuke incentives
 • Doorgroeimogelijkheden

 

De Alten groep richt zich in Nederland op verschillende disciplines binnen de techniek (werktuigbouwkunde, elektro, maritiem, procestechniek, instrumentatie, technische automatisering en software ontwikkeling). De verschillende bedrijfsonderdelen houden zich bezig met project oplossingen, consultancy en/of detachering.

Orion is het onderdeel dat zich richt op de technische detacheringmarkt. Hierin focust Orion zich voornamelijk op ontwerpende, uitvoerende en/of coördinerende professionals op MBO/HBO of WO niveau. Orion opereert landelijk vanuit vier vestigingen; Eindhoven, Utrecht, Apeldoorn en Capelle aan den IJssel.

Geïnteresseerd in deze functie en Orion als werkgever? Wij spreken graag met jou verder over de mogelijkheden binnen onze organisatie. Heb je vragen of wil je persoonlijk kennis maken met Orion Engineering, neem dan contact op voor meer informatie!

Aanbod

Orion Engineering staat bovenaan de lijst bij haar klanten als het gaat om het vinden van de beste kandidaten in de markt. Voor jou betekent dit dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Wij maken hét verschil met jou! Er staat voor jou dan ook altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kunt tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Contact

 • Anne Sophie Collaris: Divisie Manager Orion Utrecht
 • Telefoon: 06 46 81 37 73
 • E-mail: sophie.collaris@orionengineering.nl

 

Nu solliciteren

Rademaker ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie, in het bijzonder voor industriële bakkerijen. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van Rademaker. Rademaker beheerst het hele spectrum; van verkoop, engineering, productie en montage op onze productiesites in Culemborg en Slowakije, tot eindmontage en inbedrijfstelling bij onze klanten. Rademaker kent een informele sfeer en een echte hands-on mentaliteit, samen staan we voor kwaliteit!
Benieuwd naar een korte sfeerimpressie over Rademaker? Klik hier voor de link.

Jouw functie
Als Mechanical Designer ben je onderdeel van de afdeling Research, Development & Engineering (R,D&E). Je bent als Mechanical Designer binnen de (sub-)afdeling Order Engineering verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerpen van standaard- en klantspecifieke machines.
• Je zorgt ervoor dat de mechanische ontwerpen voldoen aan de vereiste functionele specificaties, richtlijnen en kwaliteits- en veiligheidseisen en binnen budget en planning worden opgeleverd.
• Je bent bekend met diverse relevante ontwerpmethodieken en bent én werkt daarnaast zeer oplossingsgericht.
• Je voelt je thuis in een multidisciplinair team en weet te allen tijde het overzicht te behouden.
• Je werkt zeer nauwgezet, accuraat en gestructureerd wat zorgt voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de diverse projectwerkzaamheden.
• Je bent tevens constant bezig je eigen kennis te onderhouden en te verbreden, waarbij je nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied volgt en meedenkt over mogelijke ontwikkelingen en/of verbeteringen voor Rademaker.
Jouw profiel
• Vanzelfsprekend heb je een passie voor techniek en engineeren en ben je mechanisch goed onderlegd.
• Je beschikt minimaal over een hbo werk- en denkniveau (richting werktuigbouwkunde of vergelijkbaar) en je hebt daarnaast ervaring met CAD (Solidworks) en bij voorkeur met SAP en met integraal en modulair ontwerpen.
• Je durft initiatief te nemen, kunt goed samenwerken met collega’s en werkt zeer resultaatgericht.

Wij bieden
Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke baan aan in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Wij bieden je hierbij een fulltime functie met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor zelfontplooiing. Inzet en resultaat worden gewaardeerd met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Nu solliciteren

Introductie
Ben jij HBO opgeleid maar wil jij naast analyses uitvoeren ook graag met jouw handen gaan werken? Reageer dan nu op deze toffe job!

Functie
In jouw rol als Junior Commissioning Engineer kom jij te werken voor een internationale, vooruitstrevende machinebouwer. Het bedrijf is 500 man groot en heeft diverse vestigingen in Europa. De hoofdlocatie is in Nederland in de buurt van Utrecht gevestigd. Ontwikkeling, luisteren naar de klant en het leveren van kwaliteit is waar zij voor staan. Jouw rol bestaat uit de volgende werkzaamheden;

 • Je bouwt complexe machinelijnen op aan de hand van technische tekeningen (mechanisch en elektrisch)
 • Je test deze machinelijnen op de juiste werking
 • Je leert fouten uit de machines te halen (dit kan dus ook software matig zijn)
 • Je bouwt de machinelijnen op bij klanten op locatie wereldwijd
 • In deze rol ga je op jaarbasis ongeveer 40% reizen binnen en buiten de EU

Functie eisen
Voor de rol van Junior Commissioning Engineer zijn wij op zoek naar kandidaten met de volgende achtergrond:

 • Je hebt een afgeronde opleiding HBO richting Elektrotechniek, Mechatronica, Industriële Automatisering (of een andere opleiding met grote interesse voor Elektrotechniek)
 • Je bent woonachting tussen Utrecht en Den Bosch (of je bent hiertoe verhuisbereid)
 • Het lijkt jou tof om na jouw eerste jaar te gaan reizen (wereldwijd)
 • Je spreekt en schrijft zowel de Nederlandse als ook de Engelse taal

Aanbod
Orion Engineering staat bovenaan de lijst bij haar klanten als het gaat om het vinden van de beste kandidaten in de markt. Voor jou betekent dit dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Wij maken hét verschil met jou! Er staat voor jou dan ook altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kunt tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Nu solliciteren

Introductie
Ben jij (auto)technisch opgeleid en wil jij jouw kennis graag toepassen in de praktijk? Reageer dan nu op deze uitdagende job!

Functie
In de rol van Engineer Automotive ben jij dagelijks verantwoordelijk voor het engineeren van klantspecifieke orders. Daarnaast ben je bezig met de volgende werkzaamheden:

 • Je onderhoudt contacten met de klant
 • Je stemt met productie af wat je verwachtingen zijn bij de orders en engineeringsvraagstukken
 • Je past ontwerpen aan en verbetert deze waar mogelijk
 • Je draagt nieuwe ideeën aan en begeleidt projecten die je zelf opstart

Functie eisen
In deze rol als Engineer Automotive zijn wij op zoek naar kandidaten met de volgende achtergrond:

 • Je hebt een afgeronde opleiding HBO richting techniek (bij voorkeur Autotechniek)
 • Je beschikt over een goed analytisch vermogen: systematisch kunnen werken en planmatig bij het verzamelen en verwerken van gegevens
 • Je vindt het leuk om klantcontacten aan te gaan en uit te bouwen
 • Je bent een teamplayer en kunt goed samenwerken

Aanbod
Orion Engineering staat bovenaan de lijst bij haar klanten als het gaat om het vinden van de beste kandidaten in de markt. Voor jou betekent dit dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Wij maken hét verschil met jou! Er staat voor jou dan ook altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kunt tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Nu solliciteren

Introductie
Wil jij aan de slag met het ontwerpen, programmeren, testen en implementeren van toepassing? Reageer dan nu!

Functie
Onze opdrachtgever is groot, wereldwijd en toonaangevend fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van producten. Dit doen zij door middel van slimme informatiesystemen. De opdrachtgever heeft duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel. In de organisatie heerst een informele sfeer waar de medewerkers gepassioneerd werkzaam zijn. Vanwege de groei van de organisatie zijn zij op zoek naar een geschikte Software Engineer. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:

 • Je lost interne technische problemen op
 • Je automatiseert en optimaliseert bestaande software en systemen
 • Je draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten
 • Je voert testen uit en draagt bij aan de automatisering van testen
 • Je controleert codes van collega’s op kwaliteit

Functie eisen
In de rol van Software Engineer voldoe je aan de volgende eisen:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van Information Technology, Elektrotechniek, Technische Informatica, Cyber Security of soortgelijk
 • Je hebt ervaring met Java/JEE
 • Je bent analytisch en leergierig

Aanbod
Orion Engineering staat bovenaan de lijst bij haar klanten als het gaat om het vinden van de beste kandidaten in de markt. Voor jou betekent dit dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Wij maken hét verschil met jou! Er staat voor jou dan ook altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kunt tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Nu solliciteren

Introductie
Sta jij voor kwaliteit en draag jij verantwoordelijkheid zonder twijfel?

Functie
Sta jij aan de start van je carrière en ben jij in het bezit van een technische diploma? Wil jij hands-on werken en aan de slag bij een toonaangevende opdrachtgever? Lees dan snel verder!

Als Project Engineer Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het project en ga je aan de slag als ontwerper voor werktuigbouwkundige of elektrotechnische installaties te maken. Je produceert de ontwerp- én uitvoeringstekeningen. Daarnaast toets je de modellen op toepasbaarheid, kwaliteitseisen en uitvoerbaarheid in de uitvoering. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en controleer je na goedkeuring zelfstandig de tekeningen.

Functie eisen
Wat heb je nodig om deze uitdaging aan te gaan?

 • Je hebt interesse in een technische (starters) functie
 • Je hebt een afgeronde technische opleiding in de installatietechniek, werktuigbouwkunde of elektrotechniek

Maar wat mag je van ons verwachten?

 • Je hebt de zekerheid op een duurzame ontwikkeling van jouw loopbaan met veel kansen in de toekomst.
 • Je hebt de zekerheid van een vast contract.
 • Je hebt volop de ruimte om jezelf in de breedte en diepte te ontwikkelen.
 • Je krijgt uitstekende arbeidsvoorwaarden

Aanbod
Orion Engineering staat bovenaan de lijst bij haar klanten als het gaat om het vinden van de beste kandidaten in de markt. Voor jou betekent dit dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Wij maken hét verschil met jou! Er staat voor jou dan ook altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kunt tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Nu solliciteren

Introductie
Krijg jij het warm van koude projecten, vind je warme projecten cool en is duurzaamheid voor jou belangrijk? Lees dan snel verder!

Functie
Onze opdrachtgever is actief in het ontwerpen en realiseren van installaties die worden gebruikt binnen de utiliteit, denk hierbij aan warmtepompen, e-ketels en klimaatsystemen. Deze systemen worden steeds duurzamer en dragen bij aan het besparen van energie binnen gebouwen. De afdeling waar je komt te werken houdt zich bezig met het ontwerpen van Smart Building Solutions and Systems.

Als Sustainable Energy Engineer voer je de volgende werkzaamheden uit:

 • Je vertaalt klantwens naar functionele eisen
 • Je maakt kostprijscalculaties
 • Je ontwerpt hulpsystemen en kleine componenten
 • Je stelt materiaalspecificaties op
 • Je geeft advies aan de klant

Functie eisen
Als Sustainable Energy Engineer heb je interesse in techniek en duurzaamheid en voldoe je verder aan de volgende voorwaarden:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een technische richting zoals Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Autotechniek, Mechatronica of soortgelijke studie
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • Je bent zowel de Nederlandse als Engelse taal machtig

Aanbod

Orion Engineering staat bovenaan de lijst bij haar klanten als het gaat om het vinden van de beste kandidaten in de markt. Voor jou betekent dit dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Wij maken hét verschil met jou! Er staat voor jou dan ook altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kunt tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Nu solliciteren

Introductie
Zit regelen en coördineren in je bloed en wil je graag logistieke processen optimaliseren? Reageer dan nu op de functie van Logistics Engineer

Functie
Onze opdrachtgever is een machinebouwer dat internationaal met meer dan 800 medewerkers actief is. Zij produceren hoogwaardige sorteer- en verpakkingsmachines en zijn marktleider binnen de industrie. Door groei van de organisatie zoeken zij op de afdeling Supply Chain versterking.

Als Logistics Engineer ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren en implementeren van logistieke processen binnen de organisatie. Verder voer je de volgende werkzaamheden uit:

 • Je verzamelt data en analyseert knelpunten
 • Je gaat verbetervoorstellen opstellen en presenteren
 • Je onderzoekt oplossingen en gaat deze implementeren
 • Je gaat de goederenstroom plannen en coördineren

Functie eisen
In de functie van Logistics Engineer ben je communicatief vaardig en voldoe je verder aan de volgende voorwaarden:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (of MBO met ervaring) in de richting van Logistiek, Supply Chain of Technische Bedrijfskunde
 • Je werkt nauwkeurig
 • Je bent zowel de Nederlandse als Engelse taal machtig

Aanbod

Orion Engineering staat bovenaan de lijst bij haar klanten als het gaat om het vinden van de beste kandidaten in de markt. Voor jou betekent dit dat er verschillende opties zijn om aan de slag te gaan en te werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Wij maken hét verschil met jou! Er staat voor jou dan ook altijd een Business Manager klaar die zorgt voor individuele begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en jouw kennis naar een volgend niveau kunt tillen. Orion Engineering is dé regisseur voor het optimaal vormgeven van jouw loopbaan in de techniek!

Nu solliciteren