Wie zijn wij?

MA-IT MyAutomation is kennis leverancier voor de industriële- en kantoorautomatisering. Vanuit vestigingen in Deventer, Son en Gorinchem zijn onze engineers dagelijks bezig om mooie software oplossingen voor gerenommeerde klanten  te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden.

Kennis, kennis, kennis en kennis

De kennis en de professionaliteit van onze engineers is ons visitekaartje. Daarvoor trainen wij onze engineers met bijvoorbeeld onze drie maanden durende IA Professionals Academy, assertiviteitstrainingen, social skill trainingen, robotica trainingen en toegepaste technische trainingen.

Onze trainingen staan in de markt ondertussen dusdanig goed bekend, dat een steeds grotere groep bedrijven zoals AWL, Hollander Techniek, ITM  en Van der Pol Techniek hun engineers bij ons trainen. HBO opleidingen zoals Windesheim en MBO opleidingen zoals Deltion College en Landstede MBO trainen docenten bij ons en zien ons als kennis leverancier om hun opleidingen te verbeteren.

Na je studie

Hoe begin je na je studie je loopbaan? Ga je eerst de vervelende klusjes doen? Twee jaar HMI plaatjes tekenen? Of ga je meteen goed aan de gang? Ons trainee programma is de beste in de markt. Met een goed salaris, een training van drie maanden die je gelijk op weg helpt en een mooi eerste project waar je echt mee kunt doen op niveau.

Kijk eens op https://my-automation.nl/vacatures/trainee-industriele-automatisering/ wat MA-IT MyAutomation je kan bieden. Of bekijk het verhaal van Jeroen Keizer op https://my-automation.nl/2018/11/20/vanafstudentnaarengineer/ over hoe hij van student naar engineer groeide in ons trainee programma.

Vacatures bij MA-IT

Word jij onze nieuwe Software of Hardware Engineer!
TRAINEE INDUSTRIËLE AUTOMATISERING
Whohoo! Of toch niet?
Als vers afgestudeerde engineer ligt de wereld aan je voeten. Je krijgt overal geweldige arbeidsvoorwaarden, leaseauto’s en tientallen recruiters komen je mailbox en social media binnen vallen. Je kunt op één van de geweldige aanbiedingen ingaan of lekker bij je afstudeerbedrijf blijven plakken. Maar helaas! Vaak komt het erop neer dat je in je eerste baan veel eenvoudig en repeterend werk mag uitvoeren; SCADA plaatjes tekenen, tekeningen controleren of PLC programma’s kopie-plakken. Het meedraaien in echte projecten is na je studententijd wel prettig, maar op het werk ben je snel uitgekeken. Op naar de volgende werkgever waar het circus weer van vooraf aan begint. Vele afgestudeerde HTS-ers gingen je voor.

Gelukkig heb je ook een andere keuze.
Vijf jaar geleden is er vanuit de groep Industriële Automatisering Professionals Nederland, de IA Professionals Academy opgezet. Je bent in loondienst, met goede arbeidsvoorwaarden bij een gerenommeerde Industrieel Automatiseerder; MA-IT MyAutomation. Daar neem je deel aan de IA Professionals Academy. Deze training neemt de eerste drie maanden van je dienstbetrekking in beslag en veranderd je van een afstudeerder in een volwaardige Software- of Hardware Engineer in de industriële automatisering. Je leert er allemaal praktische zaken die er bij je HBO opleiding bij in zijn geschoten. Bijvoorbeeld het goed toepassen van ISA-88, het maken van Control Modules en diepgang in het werken met Siemens TIA Portal, TIA WinCC of E-plan. De training en de snelheid waarmee deze wordt doorlopen wordt aangepast aan de bij jou aanwezige kennis en jouw tempo.

En dan?
Na het doorlopen van de academy werk je mee aan mooie projecten bij gerenommeerde bedrijven. Niet als SCADA-plaatjes-maker of kopie-plak-master, maar als volwaardig Software Engineer IA of Eplan Hardware Engineer. Ondertussen heeft MA-IT MyAutomation al vele engineers op deze manier een stap laten overslaan en ze een vliegende start gegeven.

Dus;

vanaf dag 1 een volwaardige baan met goede arbeidsvoorwaarden
een 3-maandse training, waarmee je direct op niveau komt
dé manier om je carrière goed te beginnen
de loopbaan ontwikkeld zich de eerste drie jaar aantoonbaar sneller
voor afgestudeerden HBO-TN, HBO-E, HBO-TI en HBO-Nanotech
we hebben kantoren in Deventer, Son, Gorinchem en Almere
https://my-automation.nl/carriere-werken-bij/

DIT IS WAT JE GAAT DOEN
Allereerst volg je de IA Professionals Academy voor ongeveer drie maanden. Daarna kom je op de eerste projecten als Junior Software Engineer IA of Junior Eplan Hardware Engineer. Je werkt mee aan uitdagende projecten in de Industriële Automatisering. Daarbij ga je niet als plaatjes maker aan de gang, maar echt als engineer.

DAAR HEB JE VOOR NODIG
Je hebt een afgesloten HBO opleiding Elektrotechniek, Technische Natuurkunde, Technische Informatica of Nanatechnologie. Of je hebt een HBO opleiding Informatica gevolgd en je hebt een gevoel voor techniek.

DIT BIEDEN WE JE
Natuurlijk een goed salaris en pensioen, maar ook diverse netto vergoedingen voor telefoon en internet. Maar nog veel belangrijker, dé beste start van je carrière. We investeren fors in trainingen en opleidingen, zodat je de eerste drie jaar van je carrière je sneller ontwikkeld dan je collega HBO studenten.

Contact
Geïnteresseerd of wil je meer informatie: Mail naar Fabian Grootfaam – grootfaam@ma-it.nl of bel 085-130 25 26

Nu solliciteren