Cadac Group

Link naar website

Wie zijn wij?

Als één van de meest gerespecteerde resellers van Autodesk-producten ter wereld willen we dat onze klanten alles uit de toepassingen van Autodesk kunnen halen. Daarom ligt onze focus met name op dienstverlening , zoals het adviseren, trainen en implementeren van oplossingen. Ook ontwikkelen we zelf krachtige BIM, Product Data Management- en Engineering Collaboration-oplossingen.

We springen met name in op de digitalisering, die in de maakindustrie, de bouw en bij de overheid in volle gang is en waardoor de manier waarop onze klanten werken radicaal verandert. Onze experts helpen hen deze digitale transformatie te omarmen en stellen hen in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Om het wat concreter te maken: naast CAD en datamanagement zijn we actief in trends als robotisering, productconfiguratie, 3D printen, Virtual en Augmented Reality, etc…

Deze dienstverlening wordt uitgevoerd door onze ervaren consultants, die bedrijven op allerlei verschillende manieren kunnen helpen efficiënter en effectiever te werken. Dat is geen starters-job. Daarom bieden wij onze medewerkers ook geen baan aan, maar een carrière. Als je een beetje ambitie hebt ben je op een baan vroeger of later uitgekeken; bij een carrière kun je altijd verder.

Geen baan, maar een carrière

Het is onze visie om jong technisch talent aan te trekken, dit verder op te leiden en te coachen en door te laten groeien naar een volgende functie. En van daar uit gaat het steeds een stapje verder. Wij willen onze medewerkers graag lang aan onze organisatie binden en hen regelmatig nieuwe uitdagingen bieden.

De start is altijd bij Cadac Creators; de 1e jr. consultancy functie kan bv. trainer, support of implementatieconsultant zijn; de volgende stap is domain expert, een hooggewaardeerd specialist op één van de disciplines waar Cadac mee bezig is. Later zijn er mogelijkheden als Business expert, projectmanager of productmanager. Volop mogelijkheden dus voor een lange carrière.

Cadac Creators

De makers van morgen. De tekenaars, engineers, modelleurs, ontwerpers die in hun vakgebied meehelpen de wereld van morgen te creëren.

Cadac Creators is de kickstart van je carrière. Gedurende een periode van 1½ à 2 jaar ontwikkel je jezelf, zodat je het beste uit jezelf en je start van je carrière kunt halen. Wij helpen je daarmee door een uitgebreid opleidingsprogramma in zowel harde als zachte vaardigheden te combineren met opdrachten bij diverse werkgevers en individuele coaching. Dit om je optimaal voor te bereiden op een succesvolle overstap naar de rol van Cadac Expert.

Cadac Creators zoekt jonge, ambitieuze technisch opgeleide HBO en WO-ers, die weten dat  ICT een steeds belangrijkere rol in de bedrijfsvoering van technische bedrijven gaat innemen en een rol willen spelen in de verdergaande digitalisering. En dan met name voor de kantoren in Vianen en Heerlen.

Voor meer informatie: https://www.cadac.com/werken-bij/cadac-creators/

Vacatures bij Cadac

Net afgestudeerd? Maar nog geen werkervaring? Kom jij ook de zoveelste starters-vacature tegen die vraagt om een schoolverlater met 3-5 jaar werkervaring? Bij Cadac begrijpen we dat talent niet gelijk staat aan ervaring.

Cadac Creators zoekt startend, ambitieus, opgeleid talent met een technische bedrijfskundige HBO-achtergrond. Talenten die weten dat ICT een steeds belangrijkere rol in de bedrijfsvoering van technische bedrijven gaat innemen en een rol willen spelen in de verdergaande digitalisering. Om samen met ons en onze klanten een nieuwe fase van groei in te gaan. Samen bereiden we ons voor op de toekomst. Wat die ook brengt. Groei sneller en groter binnen Cadac

Wij helpen jou als starter op de arbeidsmarkt met een uitgebreid traineeship programma, dat bestaat uit technische trainingen, training op het gebied van soft skills en individuele coaching. Je leert stapje voor stapje meer over de diverse nieuwe technieken die we binnen Cadac gebruiken om onze klanten effectiever en efficiënter te maken. (denk aan; Product Data Management en CPQ (Configure, Price, Quote-oplossingen). Dit alles om je optimaal voor te bereiden op een consultant functie binnen Cadac Group, want dat is het doel.

Mocht je het liever van onze medewerkers zelf horen? Kijk dan eens op www.cadac.com/creators

Hoe ziet dit eruit?

  • Je loopt mee en werkt mee met een project bij een klant. Een Sr. consultant begeleidt je hierin en geeft je taken, die je zelfstandig kunt uitvoeren.
  • Je volgt ons intern trainingsprogramma waarbij je meer leert over product configuratoren, CPQ en Data Management oplossingen
  • Je neemt deel aan consultancy themabijeenkomsten

Woon je nou niet in de buurt van Vianen maar heb je wel interesse in deze vacature? Lucky you! We hebben klanten in heel Nederland waardoor we altijd een project bij jou in de buurt vinden! Dus woon je in Limburg, of Drenthe? Reageer gerust!

Functie eisen:

  • Afgeronde HBO/WO opleiding in de richting Technische Bedrijfskunde,
  • Affiniteit met automatisering
  • Voldoende lef en doorzettingsvermogen, omdat niet alles uitgestippeld is voor je!
  • Het mooiste? We zoeken vooral talent met maximaal 3 jaar ervaring

Vergeet werkervaring. Wij zoeken talent met ambitie. Die digitale skills komen dan vanzelf. Samen geven we je carrière een kick-start.

Naast prima arbeidsvoorwaarden is het vooral onze krachtige visie die je vooruit helpt. Die jou en je collega’s in staat stelt de markt te veranderen.

 

Heb je nog vragen?

Kijk dan op https://www.cadac.com/werken-bij/cadac-creators/

Of neem contact op met Armand Pinkaarts, Business Unit Manager 088-9322395 of armandpinkaarts@cadac.com

Nu solliciteren