Sponsor Arcadis

Arcadis

Arcadis is wereldwijd toonaangevend als ontwerp- en adviesbureau voor de natuurlijke en gebouwde omgeving. Wij werken samen met onze klanten aan buitengewone en duurzame oplossingen en leveren daarvoor ontwerp-, advies- ingenieurs-, project- en managementdiensten.

“Improving quality of life”

Het is onze passie om de kwaliteit van leven te verbeteren. En het mooie is, dat we dagelijks bewijzen dat we daarmee bezig zijn. Met onze deskundigheid creëren we bijzondere en duurzame oplossingen voor de natuurlijke en bebouwde omgeving. Zo dragen we bij aan de antwoorden op grote uitdagingen als verstedelijking, schaarsheid van water en hulpbronnen, en klimaatverandering. Maar Arcadis wil ook een eersteklas werkgever zijn die van deze expeditie een plezierreis maakt!

Positieve impact

Maatschappij verandert. Tijden veranderen. Dat roept om moderne oplossingen die snel, realiseerbaar, duurzaam en flexibel zijn. Een dagelijkse uitdaging voor Arcadis en mogelijk ook voor jou. In een werkveld waarin Arcadis een bijdrage levert aan de duurzame kwaliteit van de gebouwde en natuurlijke omgeving. Hiermee creëren we waarde voor opdrachtgevers, medewerkers en aandeelhouders. En zorgen we voor een positieve impact.

Werken/(Afstudeer)stage bij Arcadis

Betrokkenheid, synergie en duurzame groei. Maar ook: integriteit, focus op klanten, samenwerking en duurzaamheid. Fundamenten van kwaliteit en resultaat. Geleverd door professionals, die streven naar het beste resultaat. Elke dag weer. Binnen de verschillende onderdelen van Arcadis bieden wij studenten een kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een (afstudeer)stage. De daadwerkelijke invulling van de stage c.q. het afstuderen komt in samenspraak met de student tot stand.

Goed om te weten dat Arcadis een stagevergoeding verstrekt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met
onze campus recruiter.

Carrière en cultuur verenigd

Arcadis biedt jou een stimulerende bedrijfscultuur waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Elke medewerker
heeft gelijke kansen op persoonlijke erkenning en loopbaanontwikkeling. We hebben diversiteit hoog in het vaandel staan.

Inhousedagen

We organiseren voor studenten en net afgestudeerden Inhousedagen, waarover je op onze carrieresite meer informatie aantreft. De eerstvolgende staat gepland voor 10 december 2015. In 2016 zullen ze plaatsvinden in februari, juni en december.

Tevens tref je op www.werkenbijarcadis.nl informatie aan over onder andere onze (afstudeer)stage vacatures.

Contact

Wil je graag meer weten over Arcadis, een eventuele (afstudeer)stage of onze Inhousedagen? Neem dan contact op met Raïscha O’Prinsen, onze campus recruiter. Zij is bereikbaar via telefoonnummer +31 (0) 6 5073 6808 of via Raischa.oprinsen@arcadis.com. Of volg ons via TwitterFacebook en LinkedIn.