Moekotte

De Moekotte Engineering en installatie Groep vindt haar oorsprong in Enschede en is in het jaar 1966 opgericht door de heer H.R. Moekotte. Inmiddels is de Moekotte Groep, met vestigingen in Enschede, Apeldoorn, Veendam en Münster (DE) een grote speler op de markt van industriële Automatisering, Elektrotechniek, Werktuigkundige installaties en panelen- en modulenbouw. Tot de klantenkring van Moekotte behoren vooraanstaande bedrijven in een breed scala van industrieën:

  • Milieu tot chemie
  • Van papier tot food en de farmaceutische industrie
  • Waterschappen
  • Utiliteiten (Scholen, kantoren, etc.)

 

Onze motivatie

Moekotte Groep wil de maatschappij overtuigen dat het leven, zowel thuis als op het werk, aangenamer, effectiever én duurzamer kan verlopen door de toepassing van slimme innovaties op het terrein van engineering en installatietechniek. Daarnaast is samenwerking de sleutel  om zowel engineering als installatietechnische oplossingen van toegevoegde waarde te kunnen laten zijn voor de gehele maatschappij.

 

Werken en stage (afstuderen) bij Moekotte

Moekotte is een familiebedrijf waarin collegialiteit en samenwerking zorgen voor een prettige werksfeer. Wij zijn in staat continuïteit te waarborgen waardoor wij duurzame relaties aan kunnen gaan met onze klanten en medewerkers.  ‘Onze (toekomstige) werknemers zowel werkgelegenheid als ontplooiingsmogelijkheden bieden op basis van een gezonde bedrijfscontinuïteit.’

Omdat wij voortdurend op zoek zijn naar enthousiaste en gedreven collega’s bieden wij naast onze vacatures jou ook de mogelijkheid om een open sollicitatie te sturen!