Lidmaatschap

Lidmaatschap bij Ingenium Cabo Bianci

Ingenium Cabo Bianci geeft de mogelijkheid aan studenten om lid te worden van deze geweldige vereniging. Voor het symbolische bedrag van tien euro per jaar kun je al lid worden! Iedereen die lid wil worden mag lid worden, ook al zijn we gericht het instituut Ingenium Cabo Bianci.

Lidmaatschap bij Ingenium Cabo Bianci heeft weinig verplichtingen. Op georganiseerde activiteiten zoals feesten, excursies en vakanties krijg je als lid vele voordelen. Door middel van activiteiten in onze sociëteit maak je vrienden en creëer je jou eigen netwerk. Dit netwerk versterken wij door samen met andere verenigingen netwerkdagen te organiseren, waardoor je stages of mogelijk het bedrijf vindt waar je in de toekomt voor gaat werken.

In onze sociëteit, die elke werkdag open is en veel gezelligheid kent, kunnen verschillende drankjes genuttigd worden.  Er worden regelmatig borrels georganiseerd in onze sociëteit, met name door de geweldige disputen van Ingenium Cabo Bianci. De disputen bestaan uit jonge en oude leden en ze zorgen voor een gezellige periode tijdens, maar ook na, je studietijd. Na je studietijd krijg je de titel Alumnus of Alumna. Je wordt dan voor speciale activiteiten uitgenodigd die gericht zijn op Alumnileden van Ingenium Cabo Bianci maar ook van Hogeschool Utrecht.

Lid worden van Ingenium Cabo Bianci kan ook een leerzaam proces voor je zijn. We hebben verschillende commissies waar je jouw invloed in uit kan oefenen en je ambitie kan tonen. Wie weet ben jij wel de volgende bestuurskandidaat! Kortom: word lid!! Meld je aan door te mailen naar secretaris@ingeniumcabobianci.nl, of haal een inschrijfformulier op in de sociëteit.

Klik HIER om in je in te schrijven als lid