Wintersportcommissie

Hey wintesportfanaten,

Elk jaar wordt er een wintersport georganiseerd door de Wintersportcommissie van Ingenium Cabo Bianci, dus ook dit jaar weer!

Gedurende deze week slapen we in appartementen of een groot huis, binnen dit huis ben je zelf vrij in het invullen van de week. Zo kun je samen met je ‘kamer’ elke avond gezellig gaan koken en borrelen, je kunt andere kamers uitnodigen of je gaat gewoon gezellig met z’n alle de stad in. Overdag kan je bij een groep aansluiten om een tocht te maken of gewoon een paar lekkere pistes te pakken, de invulling van de week is volledig aan jou.

In 2018 gingen we met meer dan 40 leden naar Oostenrijk, dit worden er elk jaar meer, dus schrijf je optijd in zodat je mee kunt! Het doel is om elk jaar weer naar een andere bestemming te gaan, zodat er afwisseling is in het skigebied en we weer nieuwe feestjes kunnen ontdekken!

Deze prachtweek kan natuurlijk niet plaatsvinden zonder onze commissietoppers die dit voor iedereen organiseert, voor dit jaar zijn de commissieleden:

Naam Studie Leeftijd
Casper Beernink Technische Bedrijfskunde 22
Nienke van ’t Klooster Technische Bedrijfskunde 20
Anna Heirmans Technische Bedrijfskunde 18
Roberto Molenaar Technische Bedrijfskunde 24

Voor meer informatie kan je kijken op de wintersport website of op de Facebook pagina. Voor vragen kan je mailen naar wintersport@ingeniumcabobianci.nl