MA-IT: Trainee Software Engineering ‘Wil jij je hele leven achter een bureau code kloppen?’

Geen zin om de rest van je leven saai achter een bureau code te kloppen ? Wil je jouw code in actie zien?  Kijk dan eens naar de mogelijkheden binnen MA-IT My Automation als Trainee Software Engineer in de Industriële Automatisering.

Onze corebusiness is het adviseren en uitvoeren van software- en hardware projecten in de industriële automatisering. De engineers bij MA-IT MyAutomation zijn zeer divers; van doorgewinterde consultants engineering, tot en met getalenteerde juniors. Door deze enthousiaste en gedreven engineers blijven we sterk groeien. Daarom zijn wij in Gorinchem, Deventer en Son op zoek naar Trainees Software Engineer Industriële Automatisering.

Als Trainee Software Engineer wordt je elke dag opnieuw uitgedaagd. Zo wordt je in 3 tot 6 maanden tijd opgeleid naar Software Engineer in de industriële automatisering en werk je na die tijd aan diverse  uitdagende projecten in de verschillende industrieën, zoals machinebouw, logistiek, maritiem, food/feed, proces etc…. Hierbij nemen we je mee  in het vertalen van functionele omschrijving naar PLC-, SCADA en/of HMI applicaties. Het in bedrijf stellen van geautomatiseerde machines en besturingen. Verzorgen van de projectdocumentatie (o.a. meer- / minder werk, gebruikershandleidingen, planningen, rapportages, resources etc.).

Naast een volledige opleiding bieden wij natuurlijk een goed salaris en pensioen, maar ook diverse netto vergoedingen voor telefoon en internet. Omdat je in dit werk nooit bent uitgeleerd, blijven we in je investeren door middel van een ruim opleidingsbudget.

Als professional wil je niets liever dan een transparante en duidelijke organisatie, die je steunt in je persoonlijke groei. Ook hierop kan je bij MA-IT vertrouwen. En misschien wel nog belangrijker: je werkt met prettige collega’s en op afwisselende projecten. Interesse, kijk dan op www.my-automation.nl of kijk naar https://youtu.be/iFtgKxtDww8

Contact gegevens

Fabian Grootfaam, Talent Development Manager

Tel. 085 – 130 25 26

Mail: grootfaam@ma-it.nl