MA-IT: SOFTWARE ENGINEER INDUSTRIËLE AUTOMATISERING SON

DIT IS WAT JE GAAT DOEN

Het vertalen van functionele omschrijving naar PLC-, SCADA en/of HMI applicaties. Het in bedrijf stellen van geautomatiseerde machines en besturingen. Verzorgen van de projectdocumentatie (o.a. meer- / minder werk, gebruikershandleidingen, planningen, rapportages, resources etc.).

DAAR HEB JE VOOR NODIG

Uiteraard een afgeronde relevante opleiding, elektrotechniek of automatisering. De software heeft geen geheimen meer voor je. Ruime en relevante werkervaring met PLC systemen (zoals Siemens S5, S7, Mitsubishi en Allen-Bradley) en SCADA. Gemotiveerd en flexibele instelling. Geen 09:00 tot 17:00 mentaliteit. Initiatiefrijke, innovatieve en professionele instelling. Een gezonde drive om iets te willen bereiken. Je bent bereid om trainingen te volgen. Je bent proactief, dat is niets nieuws. En soepel communiceren met collega’s en klanten, in het Nederlands en Engels, spreken en schrijven is voor jou de gewoonste zaak.

DIT BIEDEN WE JE

Natuurlijk een goed salaris en pensioen, maar ook diverse netto vergoedingen voor telefoon en internet. Omdat je in dit werk nooit bent uitgeleerd, blijven we in je investeren door middel van een ruim opleidingsbudget. Als professional wil je niets liever dan een transparante en duidelijke organisatie, die je steunt in je persoonlijke groei. Ook hierop kan je bij MA-IT vertrouwen. En misschien wel nog belangrijker: je werkt met prettige collega’s en op afwisselende projecten.

REAGEER, SOLLICITEER!

Ben je nog steeds op zoek naar dat ene bedrijf dat naadloos bij je past? En is dit de functie die precies is wat je wilt, reageer dan nu nog. Vul het sollicitatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bellen kan natuurlijk ook.
Telefonisch op 085-130 25 26

Correspondentie t.a.v. de afdeling recruitement. Je gegevens worden uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.