Schneider Electric: Stagiair(e) Technische Bedrijfskunde in Baarn

Join Schneider Electric and power your career

 

Ontdek de mogelijkheden om te werken voor een internationaal, dynamisch en verantwoordelijk bedrijf dat de ontwikkeling van hun medewerkers wereldwijd bevordert.
Iedere dag streven wij ernaar dat onze medewerkers aan hun persoonlijke doelen werken en op deze manier hun carrière kunnen vormgeven.

Wij zijn dan ook trots benoemd te zijn door Linkedin als top 25 ‘werkgever van keuze’. Ontdek hoe onze waarde en unieke positie jou laat kiezen voor Schneider Electric als (toekomstige) stagebedrijf!

 

Schneider Electric zoekt per februari, voor ons kantoor in Baarn, een 3 of 4e jaars student (32-40 uur, m/v):

 

Stagiair(e) Technische Bedrijfskunde

Stageopdracht:

Je zult onderzoeken hoe wij onze interne processen kunnen verbeteren om de samenwerking tussen Sales, Projecten en Service verder te optimaliseren.

Wat te verwachten @ Schneider Electric?

  • Je maakt deel uit van een vooraanstaande, wereldwijde speler die op een actieve manier meewerkt aan duurzaamheid en zorg voor de planeet;
  • Eindeloze ontwikkelingsmogelijkheden door het online learningaanbod van 10.000+ e-learnings over verschillende domeinen;
  • Een organisatie die zich hard maakt dat haar medewerkers worden gezien als de ‘beste erkende professionals’ van onze industrie;
  • Individuele begeleiding door een van onze medewerkers;
  • Diversiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Als organisatie voelen wij ons dan ook vereert om in 2015 de ‘CEO Leadership Award for Advancing Women’s Equality’ te hebben gewonnen.

 

Qualifications

 Jij bent een Stagiair(e) Technische Bedrijfskunde met:

  • Een HBO opleiding in de richting van Technische Bedrijfskunde met een specilisatie in processen en communicatie;
  • Een creatieve en oplossingsgerichte instelling;
  • Proactieve, zelfstandige en leergierige houding;
  • Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse als de Engelse taal.

Over Schneider Electric
Als specialist in digitale energiemanagement- en automatiseringsoplossingen staan efficiëntie en duurzaamheid voor ons centraal. Voor woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën bieden wij toonaangevende technologieën, software en lifecycle services. Met ons open platform en geïntegreerde oplossingen helpen wij klanten bij het maximaliseren van beschikbaarheid, het versnellen van processen en het realiseren van energiebesparing.

De vraag naar energie zal naar verwachting in 2040 zijn verdubbeld. Bij Schneider Electric vinden we dat iedereen op de wereld recht heeft op toegang tot veilige en duurzame energie. Daarom zetten wij ons in voor energie-efficiëntie en duurzaamheid. Wij streven naar een innovatieve maatschappij en zijn betrokken, gepassioneerd en vastbesloten om onze ambities waar te maken. Dat noemen we ‘Life is On’.

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken?
We nodigen je van harte uit om te reageren, via een motivatiebrief en CV. Voor vragen kan je contact opnemen met Milou van den Hout, Recruiter, via 023-5124 124.

Primary Location: NL-Utrecht-Baarn

Schedule: Full-time

Unposting Date: Ongoing