Schneider Electric: Stagiair Electrical Engineering

Join Schneider Electric and power your career!

Ontdek de mogelijkheden om te werken voor een internationaal, dynamisch en verantwoordelijk bedrijf
dat de ontwikkeling van hun medewerkers wereldwijd bevordert. Iedere dag streven wij ernaar dat onze
medewerkers aan hun persoonlijke doelen werken en op deze manier hun carrière kunnen vormgeven.
Wij zijn dan ook trots benoemd te zijn door Linkedin als top 25 ‘werkgever van keuze’.
Ontdek hoe onze waarde en unieke positie jou laat kiezen voor Schneider Electric als (toekomstige) stagebedrijf!

Schneider Electric zoekt per september, voor ons hoofdkantoor in Hoofddorp, een 3e  of 4e jaars student (32-40 uur, m/v):

 

Stageopdracht:
Afhankelijk van jouw eigen interesse en ambitie wordt er gezamenlijk intern gekeken welk project(en) er, met begeleiding van een van onze technische specialisten, ter uitvoering kan worden gebracht.

Wat te verwachten @ Schneider Electric?

Je maakt deel uit van een vooraanstaande, wereldwijde speler die op een actieve manier meewerkt aan duurzaamheid en zorg voor de planeet;
Eindeloze ontwikkelingsmogelijkheden door het online learningaanbod van 10.000+ e-learnings over verschillende domeinen;
Een organisatie die zich hard maakt dat haar medewerkers worden gezien als de ‘beste erkende professionals’ van onze industrie;
Individuele begeleiding door een van onze medewerkers;
Diversiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Als organisatie voelen wij ons dan ook vereert om in 2015 de ‘CEO Leadership Award for Advancing Women’s Equality’ te hebben gewonnen.

Qualifications
Jij bent een Stagiair(e)  met:

Een HBO opleiding in de richting van Electrical Engineering, Elektrotechniek, Energietechniek/-technologie of soortgelijk;
Een creatieve en oplossingsgerichte instelling;
Proactieve, zelfstandige en leergierige houding;
Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse als de Engelse taal.

Schneider Electric is wereldwijd specialist in energiemanagement en automation met een unieke lokale positie, verspreid over 100+ landen met 140.000+ medewerkers. De focus van Schneider Electric ligt op het veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en duurzaam maken van energie. We geloven dan ook dat toegang tot energie een basis recht voor ieder mens is.

We verwachten een sterke en duurzame performance van alle onze leidinggevende en medewerkers, gebaseerd op duidelijk overeengekomen doelstellingen en onze Schneider values. (bekijk onze Leadership & Culture Youtube video voor meer informatie). Alle medewerkers die werken op het gewenste niveau en de Schneider values laten zien, noemen we ‘talenten’.

Onze technologie, software en services verbeteren de manier waarop onze klanten hun activiteiten automatiseren en beheren, van een eenvoudige lichtschakelaar tot complexe operationele systemen. Onze verbindende technologieën hervormen industrieën, transformeren steden en verrijken het leven.

 

Solliciteer!
Dit noemen wij bij Schneider Electric ‘Life Is On’.

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken?
We nodigen je van harte uit om te reageren, via een motivatiebrief en CV. Voor vragen kan je contact opnemen met Milou van den Hout, Recruiter, via 023-5124 124.