Cadac: Mechanical Cadac Creator

Mechanical Cadac Creator. Explore your horizons

Net afgestudeerd? Maar nog geen werkervaring? Kom jij ook de zoveelste starters-vacature tegen die vraagt om een schoolverlater met 3-5 jaar werkervaring? Bij Cadac begrijpen we dat talent niet gelijk staat aan ervaring.

Wij helpen jou als starter op de arbeidsmarkt met drie verschillende engineering vraagstukken bij onze klanten. Dit combineren we met een uitgebreid technisch opleidingsprogramma, training op het gebied van soft skills en individuele coaching. Je begint dit programma met het professionaliseren van je CAD skills en leert stapje voor stapje meer over de diverse nieuwe technieken die we binnen Cadac gebruiken (denk aan; simulaties, CAM Make and Fabricate en Product Data Management). Dit alles om je optimaal voor te bereiden op een junior consultant functie binnen Cadac Group.

Cadac Creators zoekt startend, ambitieus, opgeleid talent met een technische HBO- of WO-achtergrond in Engineering. Talenten die weten dat ICT een steeds belangrijkere rol in de bedrijfsvoering van technische bedrijven gaat innemen en een rol willen spelen in de verdergaande digitalisering. Om samen met ons en onze klanten een nieuwe fase van groei in te gaan. Samen bereiden we ons voor op de toekomst. Wat die ook brengt. Groei sneller en groter binnen Cadac.

Mocht je het liever van onze medewerkers zelf horen? Kijk dan eens op www.cadac.com/creators

Hoe ziet dit eruit?

  • Je werkt mee als technisch (CAD) tekenaar/engineer bij maximaal 3 verschillende opdrachtgevers
  • Je volgt ons intern trainingsprogramma waarbij je meer leert over product configuratoren, pdm systemen en CAD skills
  • Je neemt deel aan consultancy themabijeenkomsten
  • Je neemt deel aan innovatieve workshops in ons hypermoderne Cadac Lab

Woon je nou niet in de buurt van Vianen maar heb je wel interesse in deze vacature? Lucky you! We hebben klanten in heel Nederland waardoor we altijd een project bij jou in de buurt vinden! Dus woon je in Limburg, Groningen of Noord-Holland? Reageer gerust!

Functie eisen:

  • Afgeronde HBO/WO opleiding in de richting Engineering, Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde
  • Affiniteit met ontwerpen en 3D tekenen
  • Kennis van Inventor is een plus
  • Voldoende lef en doorzettingsvermogen, omdat niet alles uitgestippeld is voor je!
  • Het mooiste? We zoeken vooral talent met maximaal 3 jaar ervaring

 

Vergeet werkervaring. Wij zoeken talent met ambitie. Die digitale skills komen dan vanzelf. Samen geven we je carrière een kick-start.

Naast prima arbeidsvoorwaarden is het vooral onze krachtige visie die je vooruit helpt. Die jou en je collega’s in staat stelt de markt te veranderen.

 

Heb je nog vragen?

Kijk dan op https://www.cadac.com/werken-bij/cadac-creators/

Of neem contact op met Armand Pinkaarts, Business Unit Manager 088-9322395 of armandpinkaarts@cadac.com