Arcadis: Junior adviseur elektrotechniek / procesautomatisering

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar kennis op het gebied van elektrotechniek, procesautomatisering voor de afdeling Watertechnologie.

Op deze afdeling houden we ons onder andere bezig met het ontwerpen van installaties op het gebied van drink- en afvalwaterbehandeling. Denk hierbij aan waterwinning, pompstations, (afval)waterzuiveringen. We werken ook met collega’s aan waterbouw objecten als gemalen, keringen en sluizen.

Met jouw kennis van automatisering, meet- en regeltechniek, elektrotechniek en normen help je processen en problemen te doorgronden. Jij werkt mee aan het opstellen van ontwerpen, vraagspecificaties en bestekken. Waar nodig lever jij ook je bijdrage aan LCC en RAMS analyses. Als adviseur weet jij de klant te woord te staan en de inhoud te vertalen naar een helder advies.

Samen met (ervaren) collega’s vanuit verschillende disciplines werk je aan integrale projecten. Hieronder een aantal voorbeelden van projecten waar onze collega’s op dit moment aan werken:

  • Contractvoorbereiding voor renovatie van het afvalwatersysteem van Zwanenburg (13 gemalen en een afvalwaterzuivering);
  • Ontwerp voor een grote drinkwaterzuivering in de Filipijnen;
  • Ontwerp voor een grote drinkwaterzuivering in Hong Kong;
  • Advisering procesautomatisering riolering en hemelwaterafvoer olieterminals.

Wil jij met jouw kennis je steentje bijdragen aan projecten als deze? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Solliciteer!

Wat vragen wij?

Je bent een startende professional met een afgeronde HBO of WO-opleiding in de richting van elektrotechniek of procesautomatisering. Heb je 0-2 jaar relevante werkervaring of stage ervaring dan is dat een pre.

Verder herken jij jezelf in het volgende:

  • Je hebt kennis van automatisering door PLC, SCADA en MES systemen van eenvoudige en complexere systemen;
  • Je bent zelfstandig en een teamspeler;
  • Je bent in staat om ideeën (via rapportages) te vertalen naar betrokkenen buiten het specifieke vakgebied;
  • Je bent klantgericht, innovatief en ondernemend, gericht op het gezamenlijk behalen van resultaat;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij?

Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. Improving quality of life’ is wat ons verbindt en inspireert. Onze mensen kijken vanuit verschillende perspectieven, bouwen duurzame relaties op en geven de toekomst vorm. Samen gaan wij de uitdaging aan om onze wereld te verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan een unieke Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

Onze cultuur geeft jou de kans om je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitzonderlijke en duurzame projecten. Denk hierbij aan digitaal ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten in de gebouwde en natuurlijke omgeving. Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus en gedreven team. Ook heb je de mogelijkheid om samen te werken met verschillende disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis. Daarnaast ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & diversiteit.

Binnen Arcadis is volop ruimte voor innovatieve ideeën en we bieden goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden om jouw talent ten volste te benutten. Populaire programma’s voor jonge Arcadianen zijn Global Shapers en het Imagineers programma. Ook The Young Part, een actieve jongerenvereniging binnen Arcadis, zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaat afhankelijke winstuitkering.

Heb je vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Rosanne Melissen, campus recruiter, via telefoonnummer +31 (0)6 11251821 of via rosanne.melissen@arcadis.com. Wij ontvangen graag in pdf jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op www.werkenbijarcadis.nl.