MA-IT: Hardware engineering ‘Ben jij al EPLAN certified engineer?’

Zit jij op de juiste plek? Je bent HBO afgestudeerd. Je hebt al wat werkervaring. Maar wordt er wel in jou geïnvesteerd? Want de toekomst van de Hardware Engineering ligt niet bij het tekenen van wat lijntjes. De toekomst ligt in het goed beheersen van zowel de Hardware Engineering. Maar zeker ook in het kunnen inrichten en toepassen van je engineeringspakket. En dat is meestal EPLAN.

We gaan je hier niet vertellen wat de functie Hardware Engineer in houdt. Dit weet je echt wel. Wat we je wel kort mee willen geven, is dat wij een EPLAN certified bedrijf zijn. Dat we de meeste EPLAN certified Engineers hebben opgeleid in Nederland. Dat we investeren in onze mensen. Dat onze engineers bij onze gerenommeerde klanten bezig zijn om te standaardiseren, EPLAN in te richten en te Hardware Engineeren.

Als dat je aanspreekt, kom dan op gesprek met ons. Samen kunnen we je toekomst gaan engineeren.

Zie: https://youtu.be/o8rXgPMUUXk

 

Wil jij meehelpen jezelf, je team en onze klanten verder te ontwikkelen? Ga dan het gesprek met ons aan. Of kom eens langs om ons Experience Center te bekijken. Interesse, kijk dan op www.my-automation.nl

Contact gegevens

Fabian Grootfaam, Talent Development Manager

Tel. 085 – 130 25 26

Mail: grootfaam@ma-it.nl